keskiviikko 27. lokakuuta 2010

What would true-demittäjä do?

 orangina joutui tänään vedätetyksi, pissityksi silmään, viilatuksi linssiin, kun ovikello soi. Oven takana ei ollut ketään, vaan hän näki vilahdukselta tytön suhahtavan potkulaudalla roskiksen taakse piiloon hihittelemään kaverinsa kanssa. Kamalia kriminaaleja! Mitä true-demittäjä olisi tässä tilanteessa tehnyt? Ehkä kyylännyt verhojen välistä tyttöjä sanpo-ilmeellä, ehkä kiljaissut perään jotain "Teen susta intialaisen lyömäsoittimen jos vielä tuut soittelemaan meidän ovikelloa!!!1" ja tullut sen jälkeen raportoimaan siitä demiin. Mitä missmixiläinen olisi tehnyt vastaavassa tilanteessa? Löisin vetoa että missmixiläinen alkaisi itkemään, soittaisi äidille ja poliisille. Mitä minä olisin tehnyt vastaavassa tilanteessa? Jatkanut demittämistä.


 SUPERGUIDETTEn kaveri taas rikkoi hänen lasinsa ja sai tämän demittäjä-paran ihan pois tolaltaan. Eikä ne muuten olleet mitkä tahansa lasit! Ne olivat (luultavasti Virosta ostetut melkein aidot) Chanelit!!!!1 Mitä missmixiläinen olisi tässä tilanteessa tehnyt? Mennyt äidin helmoihin itkemään. Mitä true-demittäjä olisi tehnyt vastaavassa tilanteessa? Demittänyt, demittänyt, mulkaissut kaveria vihaisella sanpo-ilmeellä ja jatkanut demittämistä, koska demittäminen for life! 


 No Taboo pohdiskeli, että miten demittäjät reagoisivat jos hän ilmestyisi pelleasussa heidän oviensa taakse. Monet sanoivat joko järkyttyneensä kuoliaaksi tai kutsuvansa hänet peremmälle pizzalle. Mitä true-demittäjä olisi tehnyt tässä tilanteessa? Jättänyt oven avaamatta, koska demissä on nyt meno päällä, Netarit paikalla ja kaikkee! Jee! ...mutta mitä missmixiläinen olisi tehnyt? Pistänyt No Taboon koville ja taittelemaan itselleen ilmapallosta koiran. 

1 kommentti:

  1. ooh, huomasin vasta nyt, että olen päässyt blogiin :---O ehaanaa<3

    VastaaPoista