keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Back in business

 Tekniset ongelmat ovat toivottavasti nyt takana päin mun osalta, back to business siis! Pahoittelen viimeaikaista postauksien vähyyttä, mulla on muutakin elämää kuin demi.fi, vaikkei heti uskoisikaan. :D Eteenpäin sanoi mummo lumessa.


 Demisuhteita-merkinnän varsa ja thenobodies-kuvio vaikuttaa olevan sittenkin hieman sekavampi kuin luulin. Kommenttiboksissa käydään väittelyä siitä, onko jompikumpi tai kummatkin sittenkin vapaata riistaa! 


 Vanhan demikettu androgynin Ihokarvojen ajelu on kiellettävä lailla!-keskustelu sai huomiota osakseen Syvällisissä. Hulvattoman keskustelun teki entistä hulvattomammaksi neverheard-demittäjien kauhun kiljaisut; iiiks onko joku oikeesti kieltämässä sen EN SUOSTUUUUHH nyyh en voi mennä enää iGinä rantsuun... Kaikki kannattaa ottaa tosissaan ja androgynin sana on laki. Piste.


 Tiistai-iltana tapahtui jotain kauan odotettua! Queerboy on palannut vuoden mittaiselta retkeltä banaanisaarille. HLB-landia on jälleen pystyssä ja elämä hymyilee. Queeris selitti myös uskomattoman tarinan viimeisen vuoden aikaisista tapahtumista, potkuja, liikuntakyvyn menetystä, alkoholisoitumista ja ihmeparantumista myöten. Ken uskoo, ken ei, hienosti kirjoitettu tarina kuitenkin. Tervetuloa takaisin Queer, katsotaan koska demitädit lähettävät sinut takaisin banaanisaarille, vai lähettävätkö ollenkaan ;)


 Duvoon ja pporkkanan jengi suunnittelee VIP-demittäjien pikkujouluja. Keskustelu täyttyi kaikista halukkaista demittäjistä, jotka tosin olivat suurimmalti osalti sellasia joista kukaan ei ollut koskaan kuullutkaan. Duvoon ilmoitettua että tulevaisuudessa julkaistavalla vieraslistalla on pelkästään tunnetuimpia ja heidän itsensä valitsemia demittäjiä, alkoi tuttu kitinä "No en ois halunnukkaa vittu ootte pellei, pidän omat pikkujoulut!!!!" Odotan mielenkiinnolla että millainen lista sieltä ilmestyy ja millainen rähinä siitä syntyy. 

5 kommenttia:

  1. rähinäbileet UNIQUEN tyyliin

    VastaaPoista
  2. Lol thenobodies on kanssani samassa koulussa

    VastaaPoista
  3. Sitä sanotaan muuten meidän koulussa prinsessa jääksi..niin mukava yksilö on kyseessä.

    VastaaPoista
  4. :DDD

    Varsa kuuli kyllä episodista, voi poikaparan itsetuntoa.

    VastaaPoista
  5. Hankkikaa nyt vittu elämä!

    VastaaPoista