keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Pientä infoa!

 Olen saanut palautetta siitä, että kenestä/minkälaisista demittäjistä mun pitäisi kirjottaa. Ensinnäkin, kiitos kaikille ja arvostan todella mielipiteitänne. Joidenkin mielestä kirjoitan liikaa ns. tunnetuista demittäjistä, joidenkin mielestä tämän blogin idea on nimenomaan keskittyä suurimmalti osalti tunnettuihin tapauksiin. Ymmärrän kyllä että on tylsää nähdä aina joskus samoja nickejä täällä pyörimässä, varsinkin kun niihin saattaa törmätä muutenkin ihan tarpeeksi asti. Tuntemattomampiin demittäjiin olisi kiva keskittyä, mutta suurimmaksi osaksi ne ovat joko wannabe-huomiohuoria, jotka yrittävät trollata paskalla menestyksellä (ketä kiinnostaa) tai sitten ne ovat mitäänsanomattomia tiskirättejä, jotka vaan komppaavat. Toki on olemassa poikkeuksia, sitä en sano, mutta tiivistettynä noin. Aika harvoin löydän kirjoittamisen arvoisen randomin tekemän keskustelun, varsinkin kun mulla on muutakin elämää kun kytätä demissä keskusteluja. :( Joten kuten tähänkin asti, yritän kirjoittaa tasapuolisesti sekä tunnetuista että tuntemattomammista demittäjistä


 Lisäsi postaustahdista sen verran, että en ehdi päivystämään foorumilla joka sekunti enkä kuluta kaikkea vapaa-aikaani näpytellen tänne postauksia, vaikka se kivaa onkin. Heittäkää linkkejä keskusteluihin jos löydätte jotain mielenkiintoista, voin palata niiden pariin sitten jos en heti ole paikalla kyttäämässä. Ehkä sillä tavalla saan tästä tehtyä paljon mukavamman blogin itselleni ja teille :)


 Kiitos kaikille kommentoijille, kävijöille ja lukijoille

1 kommentti:

  1. Joo varsa sikseen ja joku muukin ihminen käsittelyyn! Varsinkin kun se raukka on jäänny lehdelle soittelemaan, ja hallitus viilettää uudessa suhteessa!

    VastaaPoista