maanantai 1. marraskuuta 2010

Undercover

 Vaikka mitä on kerennyt tapahtumaan sillä aikaa kun olin poissa! 


 Duvoo aloitti oman blogiprojektinsa viime viikolla. Go Duvoo, ihan kiva blogi joo, mutta missä on ne juorut? Sisältö tuntuu olevan lähestulkoon pelkkää raportoimista, ei juoruamista. Ehkä blogin nimi kaipaisi muutosta, juorulinjan sijaan esimerkiksi Duvoon linja tai raporttilinja tai turhalinja. No hard feelings brother, hoida sä raportointi ja mä hoidan juorut ;) 


 ROSVO aloitti maanantaina uudessa työpaikassa -vanhainkodissa. Siellä hän oli törmännyt mummoon, joka kertoi matkanneensa maailman ympäri kaksi kertaa, käyneensä Hollywoodissa ja muuta hölynpölyä. Kaikki demittäjät olivat haltioituneita tästä mummosta. Mitähän tällä demisukupolvella on kertomista vanhoilla päivillään? Varmaan jotain tyyliin: "No joo, mä trollasin demissä kolmella eri nickillä, sain viis kertaa bannit, kaks kertaa mun nicki poistettiin, floodasin kymmenen kertaa Oman Planeetan etusivun tukkoon ja sain Darvilta lukemattomia kertoja turpiin Syvällisissä."


 Entinen Juustix on palannut kuvioihin uudella nickillä, joka on yllättäen Juustiw. Ihan kiva, mutta kohta tältä sankarilta loppuu hyvät loppukirjaimet kesken. Vai miltä kuulostaa Juustir? Juustib? Säästä meidät pahalta äläkä enää angstipäissäsi poistele nickejäsi, jooko. Me rakastetaan sua. Ainakin melkein kaikki.  

 Ehkä tämä nyt riittää pieneksi alkurykäisyksi tälle. Palataan asiaan! Onko teillä jotain postaustoiveita? To do-listallani on ainakin demipojat part. 2 ja muutama muu pienempi juttu, odottakaapa vaan!

2 kommenttia:

  1. Oot oikeassa ohdeargod, meiän blogi on hieman raporttimainen, mutta nää raporttimaiset jutut on yks juttu mitä meiltä on pyydetty. Mut kyllä ne juorutkin sieltä pinnalle paistavat aika ajoin ja kehitystä tapahtuu.. Kuten itse sanoit, on tämä meiän blogimme vasta viime torstai-iltana aloitettu ja kaikki ovat sanoneet kehityksen siitä olleen jo huima. Mulla e ole mitään aikeita ryövätä sun "asiakkaitasi" niin kuin ehkä ymmärrät, mää vaan tarjoan TOISEN juorublogin jota pällistellä :) Voisitko muuten kertoa päivityksessä, että Repsu, Ojala ja Juustiw ovat nyt Juorulinjan kirjoittajia? :) Myös This is Colorado tulee messiin ja ehkä pporkkana. Mutta siis tosian mielelläni tekisin yhteistyötä kanssasi enkä olisi vihollinen :D

    VastaaPoista